Höör Kommun hjälper till med provtagning

Höörs kommun beslutade härom dagen att hjälpa till med 25 000 kr/år för provtagning framåt i 3 år.
Detta medför att vi får uppsikt hur sjön mår i dag och förändras under projektets gång och få det dokumenterat. Detta hjälper oss vilka åtgärder vi behöver ta eller förändra under framtiden.
Tack för supporten Anna Palm och Hörrs kommun.
Detta kan förhoppningsvis lära och inspirera andra Fiskevårdsföreningar med små sjöar och vatten att med enkla medel och frivilliga eldsjälar att kunna göra stor förändring för våra vatten och natur för framtiden.
Jag är 42 år gammal och fiskade min första abborre i Tjörnarpssjön när jag var 5 år. Där började mitt intresse som sportfiskare.
Jag fick för 7 månader sedan en son Pelle, jag vill inte om 20 år berätta för honom på bryggan om det fina fisket det var i sjön en gång i tiden, utan kunna kunna sitta i båten och prata om livet samtidigt som vi plötsligt bränner på en fin gädda eller gös.

Glad Påsk önskar Tjörnarpssjöns FVOF
Magnus

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln